söndag 2 maj 2010

Sagobröllop

Min storebror Martin och hans blivande fru Pernilla ska gifta sig i augusti månad och där är planeringen i full gång och alla detaljer slipas det på.
Både Pernilla och Martin är ganska hemliga och vill helst inte berätta så mycket om vad som kommer ske men lite information har jag fått ur dem och hoppas på mer för att kunna ge er lite tips och trix på vägen för er läsare.

Vad alla vet är att detta bröllopet i augusti månad kommer bli ett helt sagolikt bröllop med mycket kärlek och det där lilla extra som gör att gästerna känner sig omhändertagna.
LYX är nog det rätta namnet!

Maten kommer att lagas av sveriges ledande kockar och drycken till maten kommer förväntas vara helt underbar. Inte nog med det så tänker paret miljövänligt och har hyrt en buss som ska ta alla gäster från Malmö till kyrkan och sen från kyrkan till lokalen och sen den lyxen att man blir hemkörd till Malmö igen, det är helt fantastiskt vilken service och vilket miljötänk!
Hör med Swebus eller Arriva för vet att Martin blev chockad hur billigt det var att hyra en hel buss, låg runt 1800 kr för en dag.

Mer information kommer när jag snokat lite till!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar